DOMOV
Seminarji za podjetja
V resnici prodamo le svojo energijo
Se vaše podjetje ukvarja s prodajo in ponudbo raznih dejavnosti, uslug, storitev? Imajo vaši zaposleni večinoma stik s kupci, oziroma s potencialnimi strankami? Pogosto se zgodi, da ste zaposlili osebo, ki je bila na prvi pogled idealen delojemalec. Al, pa se kmalu izkaže, da sicer sposoben delavec, izgublja stranke in zaostaja.

S seminarjem V resnici prodamo le svojo energijo vas in vaše zaposlene naučimo, kako z znanjem vodenja lastne energije in moči misli, postanemo magnet za stranke in kupce, oziroma dosegamo tudi druge dobre rezultate.

Več ...
 
Vas stresa stres?
Stres...Je zvest spremljevalec sodobnega, ne samo podjetnega človeka. Današnje podjetje je generator napetosti, znano je, da v podjetju stres občutijo vsi, tako delojemalci kot tudi delodajalci. Je zahrbten sopotnik, prikrade se sprva v majhnih odmerkih, nato ukoreninjen v človeka, hitro raste. Vpliva na naše počutje, zdravje, spanec in medsebojne odnose. Najbolj pa napade človekovo kreacijo in sposobnost dobrega dela.
Človek pod stresom je tako pod vplivom svojih lastnih strahov in jeze in tak ne more biti ustvarjalen. Delo pa seveda mora biti narejeno, zato se ljudje pogosto silimo in žal za orodje dela spet uporabimo prav stres. Zjutraj težko vstanete? Potem se vam po glavi začnejo poditi misli o tem, da boste zgubili službo, do tega, da bo šef spet siten in nemogoč …

Več ...
 
Dejstva o stresu

Ko naši možgani neko dogajanje zunaj ali znotraj telesa prepoznajo kot potencialno nevarno ali škodljivo, hipotalamus prek hipofize (možganski žlezi z notranjim izločanjem) sporoči nadledvični žlezi, naj pospeši in poveča izločanje hormonov adrenalina.

Več ...
 
Izobraževanje podjetij
Masayoshi Furuya, strokovnjak na področju razvijanja podjetij prihodnosti je zapisal, da je temelj podjetja dobro počutje njegovih zaposlenih. Poleg tega seveda še zmožnost sodelovanja in komunikacije, ter vizija v prihodnost, ki jo mora podjetje stalno obnavljati. Šele ko je temelj zgrajen, nastopijo metode, prostor, ter orodja dela. Pomislite sedaj ... so vaši zaposleni srečni? Se počutijo dobro in so ustvarjalni?

Če je odgovor na zgornji dve vprašanji negativen, berite dalje.... Vi lahko poskrbite za zadovoljstvo svojih delojemalcev.
Več ...
 


VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani