DOMOV
Dogodki
OSHO dinamična meditacija
Si tudi ti med tistimi, ki komaj čakajo, da se delovni teden konča zato, ker je med tednom toliko napetosti, slabih odnosov, šikaniranja, stresa? Potrebuješ učinkovit način, kako v trenutku preiti iz napetega, stresnega tedna v sproščujoč in regeneracijski čas, kjer se popolnoma sestaviš, spočiješ in pripraviš na naslednji dan?
 
Vabim te na kratko predstavitveno delavnico in izvajanje OSHO Dinamične meditacije, ki bo v Ljubljani, v četrtek 17. marca od 18 do 21. Ure. Cena tega dogodka je 20,00 Evrov. Prosim prijavite se na 041 836 779, ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 
OSHO Dinamična meditacija je eno uro trajajoče dinamično sproščanje, sestavljeno iz 5 korakov.  V prvem koraku ki traja 10 minut neritmično globoko dihamo. Drugi korak je katarza,dovolimo si, da se nam dogaja sprostitev, karkoli začutimo žalost, strah, jezo si dovolimo da izrazimo, dovolimo, da se mnoga čustva pojavijo v teh naslednjih minutah, vsa izrazimo z gibanjem telesa. V tretjem koraku nadomestimo prejšnjo opustitev z novo energijo, v četrtem se zaustavimo in v popolni tišini mirno stojimo, v peti pa praznujemo opustitev s plesom. Najbolje je, da si metodo ogledate na: www.youtube.com/watch?v=bRXcbXnLwvM.
 
 
MOČ POPOLNE SPROSTITVE

Si tudi ti med tistimi, ki komaj čakajo, da se delovni teden konča zato, ker je med tednom toliko napetosti, slabih odnosov, šikaniranja, stresa? Pred tabo je prost vikend, ampak kaj, ko se šele v nedeljo popoldne začneš sproščati. Ob misli, da je pred tabo ponedeljek, pa se spet zakrčiš.

Potrebuješ učinkovit način, kako v trenutku preiti iz napetega, stresnega tedna v sproščujoč in regeneracijski vikend, kjer se popolnoma sestaviš, regeneriraš, spočiješ in pripraviš za naslednji teden, ki pa se ga boš lotil/a z večjo gotovostjo in močjo v sebi.

Špela Palčič in Varja Kališnik sta združili moči in sestavili dve potentni metodi z namero turbo sproščanja. To sta Osho Dinamična meditacija in Vroča joga. Pridruži se nam v petek 26. Februarja  od 17 do 20 ure. Turbo sproščanje, opuščanje, relaksiranje in regeneracija bo potekala takole:

17.15 -18.15 Osho Dinamična meditacija, vodi Varja Kališnik

18.30 -20.00 Vroča joga, vodi Špela Palčič

20.00 -20.20 vodena meditacija sproščanja, vodi Varja Kališnik

Potrebujete samo športna oblačila, brisačo, plastenko z vodo.

OSHO Dinamična meditacija je eno uro trajajoče dinamično sproščanje, sestavljeno iz 5 korakov.  V prvem koraku ki traja 10 minut neritmično globoko dihamo. Drugi korak je katarza,dovolimo si, da se nam dogaja sprostitev, karkoli začutimo žalost, strah, jezo si dovolimo da izrazimo, dovolimo, da se mnoga čustva pojavijo v teh naslednjih minutah, vsa izrazimo z gibanjem telesa. V tretjem koraku nadomestimo prejšnjo opustitev z novo energijo, v četrtem se zaustavimo in v popolni tišini mirno stojimo, v peti pa praznujemo opustitev s plesom. Najbolje je, da si metodo ogledate TUKAJ

Hot yoga je joga, ki jo izvajamo v ogrevanem prostoru. Je serija petdesetih hatha joga položajev, ki sistematično zdravijo um in telo od znotraj navzven. Ti položaji okrepijo, podaljšajo, učvrstijo in obnovijo vsako mišico, kito in vez v vašem telesu.

Hot yoga vzdržuje zdravo telo in um, pomaga preprečevati in zdraviti kronične bolezni, težave s hrbtenico in stres. Redna vadba zagotavlja harmonično oblikovanje telesa in mladosten videz. Izboljšanje splošnega počutja boste občutili že po prvi vadbi. 

Na koncu pa sledi še kratka meditacija popolnega sproščanja. Po vsem tem se boste v soboto zbudili v prečudovit vikend.

Pridite, čakamo vas. Zaradi omejitve prostora bi vas prosili če se lahko prijavite. Cena pa je izjemno privlačna: 20,00 EUR.

 

Kdo sva?

 

Špela Palčič

Zadnjih pet let poučujem vročo jogo, pred tem pa skupinske vadbe že več kot 20 let.

www.hotyoga.si

gsm: 041 710 625

 

Varja Kališnik     

Petnajst let redno predavam, učim, svetujem, vodim in podpiram posameznika v njegovem osebnostnem razvoju. Ljudi zaznavam intuitivno, zato jih lahko celostno vodim do sprostitve, do dobrih občutkov, do razrešitve starih travm, težav, ali do rešitve njihovih problemov. Pri delu uporabljam vrsto različnih metod iz področja čustev, uma, samohipnoze IN dihalnih tehnik.

Za seboj imam okoli 1.500 delavnic, 500 kolumn, 7 knjig. Delala sem z okoli 5.000 ljudmi. Redno nastopam v različnih medijih.

W: www.varjakalisnik.si

M: 041 836 779

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. www.varjakalisnik.si

 FB Varja Kališnik - Delavnice

 

 
Brezplačno predavanje Vir sreče

Vabim vas, da se mi pridružite še na zadnjem kratkem brezplačnem predavanju in predstavitvi programa VIR Sreče, to je eno leto dolg trajajoč program transformacije, zdravljenja in osebnostnega prebujanja, ki vam ponudi veščine in prakso, ki vas popelje v izpolnjujoče življenje. Predavanje bo v torek 18. avgusta med 18 in 19 uro v Ljubljani. Prijavite se na: varja.kalisnik@ siol.net, ali med delavnikom do 17 ure na 041 836 779,  vse informacije vam pošljemo po prijavi.

 
PRIDI V VIR PO SREČO

 Vabim vas, da se mi pridružite v

PRIDI V VIR PO SREČO

To je leto dolg program transformacije, zdravljenja in osebnostnega prebujanja

Poveže glavo in srce

Ponudi veščine in prakso, ki vas pelje v izpolnjujoče življenje

In predstavlja najvišjo ekspresijo vaše duše

Druženja bodo ob sredah, v Ljubljani, med 18. in 21. uro, od septembra 2015 do maja 2016

Ta program vam pomaga preusmeriti vašo usodo, jo povezati s poslanstvom in poiskati strasti in radosti, ki vam izpolnijo življenje. Raziskovali bomo, kaj je pomembno za vas.

V tem programu duhovne transformacije bomo razvili svojo osebno moč in odklenili radost, ljubezen  in uspeh. Ali čutite da ste pripravljeni, da bi živeli srečno, zadovoljno in uspešno življenje, ki ste ga prišli živeti?

Če je tako, se nam prosim pridružite. Ni težko, če  se vam pokažejo tehnike, načini in metode, ki so se skozi leta in mnoge študente in raziskovalce dobrega življenja, izkazali kot zelo učinkovita in uporabna orodja transformacije. Kako bi bilo, če bi imeli tako vodstvo, ki bi vas peljalo v rast skozi radost in ne skozi bolečine, trpljenje in težke preizkušnje? Verjamem, da ko človek pade, se pobere. Moja sposobnost pa je, da iz neuspeha naredim uspeh. To prepričanje me je vedno vodilo v življenju, zdaj v to smer vodim tudi ljudi, s katerimi delam.

Kako ta program deluje?

V tridesetih srečanjih, ki trajajo najmanj tri ure, se vsak mesec nameni eni tematiki, ki se jo obdeluje skozi teorijo, prakso, vaje, terapije, naloge in skozi energetsko zdravljenje. Čez eno leto bomo popolnoma spremenjeni. Med enim in drugim druženjem dobite na voljo pisen material. Povezani ste  svojo mini skupinico, v kateri ste združeni tisti, ki imate podoben, ali isti cilj. Nekateri iščejo ljubeča razmerja, drugi si želijo najti svoj višji cilj, spet tretji notranje občutke miru, sreče in veselja, četrti bi radi znali reševati svoje težave, peti iščejo novo delo, šesti iščejo pomen svojega življenja, sedmi bi se radi povezali s svojim obiljem…

Če ste pripravljeni, da izstopite iz življenja, ki ga trenutno živite in vas ne izpolnjuje in vstopite v svojo moč, odkrijete svoje darove, potem je ta program zagotovo za vas. Ni potrebno spreminjati zunanjih pogojev, ampak samo svojo notranjost.  Ko spremeniš notranjost, se stvari postavijo na svoje mesto brez bolečine. Dane vam bodo veščine in praksa za to, da boste živeli izpolnjujoče življenje. Postali boste del skupnosti največ štirinajstih sorodnih duš, ki podobno razmišljajo in so raziskovalci svojega življenja.

Mesec september bo posvečen iskanju poti v radost.

Usvojili bomo skrivnosti vibracij energij in povezovanja s poljem radosti. Če hočemo spremeniti življenje, velja prestopiti iz polja trpljenja v polje radosti, kjer je visoka vibracija energije, ki začne privlačiti k nam enako energijo – pozitivno. To nam da moč da spremenimo, predrugačimo in uredimo življenje. Ta mesec posvetimo osnovi dela z energijo, učimo se povezovanja z zemeljsko in s kozmično energijo, postajamo alkemisti. Albert Einstein: »Definicija norosti je, delati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate!« Začnemo spreminjati zavest in energijo zato, ker pričakujemo drugačne življenjske rezultate.

Oktobra se bomo ukvarjali s spreminjanjem negativnosti v pozitivnosti.

Kaj je karma, kaj je usoda, kako zaključiti s težkimi pogoji življenja, kaj narediti, da »plačamo račun«? Prav to so moje posebnosti, ki jih najbolje obvladam. Ko nam na nekem področju nikakor ne gre, pa smo naredili vse, da bi se spremenilo, je potrebno obvladati  prav posebne veščine, ki zaključijo »slabo karmo«. Samozavedanje je ključ do resnice o sebi in poznavanje metod in načinov kako jezo, strahove in žalosti transformirati, pomeni pot v svetlobo, srečo in ljubezen.  Spoznali bomo čustveno svobodo.

November bo v znamenju umetnosti ljubezni do sebe.

Če se mučimo, če čutimo praznino, če nimamo radosti in veselja, če smo obkroženi s težavami, če smo neizpolnjeni… se prav gotovo krivimo, obtožujemo in prepričani smo, da smo nesposobni in ne dovolj dobri. Ta mesec je namenjen spreminjanju samoobtoževanja, negotovosti o sebi v zdravo samozavest. Učimo se sprejeti sebe in si nameniti ljubezen in spoštovanje. Učimo se spreminjati negativna prepričanja o sebi. Delamo z občutki krivde, transformiramo depresijo, samoobtožbe in se učimo gotovosti v sebe. Ko se cenimo in ko se zavedamo, da smo vredni in da smo čudoviti ljudje, življenje postane pisano in celovito. Le takšni lahko srečujemo ljudi, ki prav to v nas prepoznajo – našo vrednost, posebnost in lepoto.

December bo poln radosti

Ali znamo praznovati, se veseliti, se družiti s prijatelji? Ali imamo skupnost, ki ji pripadamo? Ali pa so v nas samo strahovi, bojimo se povezovanja z ljudmi, ker nas je strah, da nas bodo spet ranili, prizadeli, zavrnili ali obsodili? Če tako, potem ne moremo srečati usodnega partnerja, tudi ne dovolj kakovostnih poslovnih partnerjev ali pa strank, saj se ves čas in morda nezavedno – branimo.  Učimo se povezovanje z radostjo in s sprejemanjem, sproščamo strah, da bomo spet zavrnjeni in obsojeni.  Hvaležnost, darovanje, povezovanje, skupnost, sprejemanje… so tematike tega meseca.

Januarja  se odločimo, da bo leto pred nami - naše leto čudežev.

Kaj je za vas pomembno? Kaj si želite? Postavili si bomo tri cilje, ki jih bomo s pomočjo strukture izpolnjevali celo leto. Razjasnili bomo svojo vizijo in se učili želje spreminjati v realnost.  Obvladovali bomo tehnike in strategije alkemije sreče. Spoznavali bomo kako deluje zakon privlaka, sledili svojim največjim željam in se jih učili realizirali, izpolnili. Ukvarjali se bomo s tem, kako umakniti blokade tistega, kar nam preprečuje, da bi dobili to, kar si najbolj srčno želimo. Pred nami je mesec čudežev.

 

Februarja se odpiramo zato, da sprejemamo.

V skoraj dveh desetletjih prakse dela z ljudmi spoznavam, da je največji problem tega, da ne dobimo, kar si želimo prav ta, da ne znamo in zmoremo sprejeti. Obstaja poseben razlog - naše srce je zaprto, ker je bilo pred tem tolikokrat ranjeno, da ne zaupa več. Če imamo zaprto srce in delamo samo na ravni volje, je možno, da velikokrat dobimo stvari, ki si jih želimo, hkrati pa spoznamo, da nas to sploh ne osrečuje. Ko odpravimo to prepričanje, ko odpremo srce, se nam začnejo dogajati čudeži, ki prej niso mogli do nas, čeprav so si tega želeli.

Marca bomo ustvarjali finančno obilje.

Denar je energija. Energija pa obstaja na vseh nivojih našega življenja. Energija smo mi in okolje v katerem živimo. Zaradi čustvenih bolečin ustvarjamo blokade. Boleča izkušnja iz preteklosti povzroči, da nezavedno zaustavimo pretok energije takoj, ko zaslutimo,da se nam približuje podobna izkušnja. Pomeni, da blokiramo - zaustavimo dotok energije, ki ne more do nas. Tako ravnamo tudi z energijo denarja. Če nam ga primanjkuje, pomeni, da smo zaustavili svoboden dotok te energije do nas. Ustvarili smo blokado, ki nam onemogoča blagostanje. Izobilje ne pomeni, da imamo kvantiteto stvari, temveč kvaliteto. Pomeni, da imamo tiste reči, ki nas zadovoljujejo. Vsak od nas ima svoj vzorec izobilja. Nekomu izobilje pomeni ogromno denarja in stvari, drugemu pa manj. Nič od tega ni narobe ali prav. Torej, tudi če smo na duhovni poti, ni slabo ali napačno, če želimo imeti veliko denarja. Naše potrebe so naša pravica, pravica do tega, koliko in kaj želimo imeti.

Aprila bomo posvetili izpolnjujočim in ljubečim odnosom.

Morda sem večno naivna optimistka, ki si za vse nas želi samo dobro, ampak trdno verjamem, da ima vsaka duša svoj popolni par, ljubezen svojega življenja. Napako naredimo, ko v mladosti nevedni in ne preveč modri, neučakani in v popolni zmedi o tem, kaj ljubezen je, zagrabimo  prvega človeka in se zapletemo v razmerje, iz katerega potem težko zrastemo, se spremenimo v nekoga, ki lahko ljubi globoko in pristno.  Iz tega potem nastanejo prepričanja in vzorci, ki sedejo v naš ego.

Človek mora samo odpreti oči in spoznati, da to, kar zdaj misli da je ljubezen, ni. Naučiti se mora nove abecede. Zdaj je na pol analfabet in odnose prebira napačno, na osnovi tega deluje. Rezultati so vidni. Kaos, ločitve, osamljenosti, sovraštva, depresije, nerazumevanja, agresije…  Odgovorni smo vsi.  Učimo se nove abecede ljubezni, spoznavamo zakaj naši odnosi ne delujejo.

Maj – mesec hvaležnosti, sinteze vsega v celoto in slovesa.

Maj bo posvečen svobodi in življenju v svetlobi.  Živeti v sedanjem trenutku, izbirati stvari, ki ti prinesejo več svetlobe, radosti in zaupati novitetam.  Iz vsega bomo ustvarili celoto, se z njo povezali in si dovolili vstopiti v novo.

Ali bi si želeli delati v Institutu radosti?

Če tako, se nam prosim pridružite. Celo leto smo v strukturi, ki nas drži, podpira in vodi v spremembe. To strukturo vodim s popolno srčno predanostjo, skrbjo za posameznika in s skoraj dveh desetletij izkušenj pri delu s tisočimi ljudmi. Osvojili boste izjemno veščino, kako imeti večji vpliv na svoje življenje in še to z lahkoto. Uporabljam vsaj dvajset različnih metod od aktivnih do vodenih meditacij, NLP programiranja, samohipnoze, dela z energijami, Kod zdravljenja, zakona privlaka, dela s podzavestnimi prepričanji, delati z negativnimi čustvi…  

Verjamem, da se vam navdušila in da vam je program všeč, zdaj pa je na vrsti še tisti del, ki navadno ljudi zaskrbi ali odtegne, to je cena programa. Vprašajo se, kako bodo plačevali svoje stroške življenja, če bodo ves ta denar namenili Institutu radosti? Ali je to sploh toliko vredno?

V programu skozi vodenje, celo vrsto metod, teorije, zapiskov in zdravljenja dobite vsaj trikrat več, kot je zaračunano.  Najpogosteje slišim ljudi reči, srečna bom, ko bom srečala usodnega partnerja, ali pa zaslužila ____ to vsoto denarja na mesec. Srečna bom, ko bom imela svojo hišo, ali pa, ko bom vsaj dvakrat na leto potovala… In ljudem se take želje nenehno izpolnjujejo, toda ob tem spoznajo, da je bila njihova sreča le kratkotrajna. Nihče nas ne uči umetnosti srečnega, izpolnjenega in uspešnega življenja, ko najdemo svoj namen in pomen. Ne znamo vplivati na svoje življenje z lahkoto in če se tega naučimo in usvojimo, zame takšna življenjska izkušnja nima cene. Kar seveda ne pomeni, da je brezplačna. Denar je neizmerna moč in je velik učitelj. Način s katerim služimo denar, misli, ki jih mislimo in občutki, ki jih čutimo v povezavi z denarjem, način s katerim ga trošimo, vse to določa, ali bo naš denar pozitivna moč, ki ustvarja dobro v našem življenju, ali pa je destruktivna moč, ki nam življenje uničuje. Energija denarja je sama po sebi popolnoma nevtralna. Moč ali nemoč ji dodamo skozi prepričanja in sodbe, ki jih imamo o denarju.  Torej, kakšno ceno imajo stvari, ki niso koristne in dobre? In kakšno ceno imajo stvari, ki nam pomagajo koristno spreminjati življenje?

Torej, imam proces, imam orodja in po enem letu z mano boste spremenjeni. Vsi potrebujemo življenje, ki ima namen in ki pusti srčen vpliv na življenja drugih ljudi. In ne smemo zapraviti dar, s katerim smo se rodili. Na koncu programa boste vedeli, da ste nekaj posebnega, da ste srčna svetloba.

TA PROGRAM JE ZA VAS ČE:

-          Ste se zavezali samemu sebi, da sledite večji jasnosti o tem kdo ste, in ste pripravljeni narediti velike korake do svoje sreče.

-          Če želite živeti pomenljivo življenje in si izpolnjevati največje želje.

-          Če ste pripravljeni na večje spremembe, ki bodo vodile vaše življenje do naslednje stopnje.

-          Ta program je za vas, če želite pustiti odtis v življenju drugih ljudi tako, da delite svojo modrost in tako, da se postavite za svojo zdravo moč.

-          Ta program je za vas, če ste pripravljeni izpustiti vse tisto, kar ne služi v vaše najvišje dobro.

-          Ta program je za vas, če imate velike sanje, ali pa si želite takšne in niste več pripravljeni, da bi izgubili še en dan tako, da tem sanjam ne sledite. 

-          Če ste pripravljeni, da sledite svoji resnici, da vrednotite svoje darove, da ste pošteni do sebe in drugih in postavite nove temelje uspehu, pod vašimi pogoji.

-          Ta program je za vas, če iščete pomenljive prijatelje in ljudi, ki cenijo globino, pomen in rezultate.

-          Ta program je za vas, če želite delovati tam, kjer je za vas pomembno.

TA PROGRAM NI ZA VAS ČE:

-          Ta program ni za vas, če merite svoj uspeh na osnovi sodb in mnenj drugih ljudi.

-          Ta program ni za vas, če iščete tehnike in taktike dela z drugimi ljudmi in vas ne zanima vaše notranje delo s samim seboj.

-          Ta program ni za vas, če vas zanima samo to, kako bi zaslužili več denarja.

-          Ta program ni za vas, če potrebujete garancije, obljube in zagotovila zato, da vstopite v to, kar resnično želite.

-          Ta program ni za vas, če niste nikoli delali nič v zvezi z osebnostno rastjo, ali samorefleksijo.

-          Ta program ni za vas, če se pretirano poistovetite s svojo zgodbo in niste pripravljeni rasti.

-          Ta program ni za vas, če ne vrednotite rast in razvoj, kot del svoje poti.

-          Ta program ni za vas, če hočete narediti naslednji korak, ampak je za vas, če se hočete katapultirati naprej J

SVOJ NAMEN ŽIVLJENJA NAJDEMO V STVAREH, KI NAM POMENIJO VELIKO, IN TAKRAT, KO PRISPEVAMO SVOJE ŽIVLJENJE V NEKAJ, KAR JE VEČJE OD NAS.

Bo to vaše leto?

PROGRAM

Je sestavljen iz 30 druženj, ki potekajo ob sredah  med 18,00 in 21,00 uro v Ljubljani.

Začnemo  16. septembra 2014, zaključimo 20. maja 2015.

 

Posamezna druženja potekajo:

 16., 23. In 30. septembra 2015

07., 14.,21., 28., oktobra 2015

04., 11.,18., 25. novembra 2015

02., 09. In 16. decembra 2015

 27. januarja 2016

03., 10. In 17. 24. februarja 2016

02.,09., 16. 23. in 30. marca 2016

06.,13., 20. aprila 2016

04., 11. 18. in 25. maja 2016

 

KRAJ DELAVNIC                                                

Ljubljana, Parmova 43, soba B5. Parkirišče zagotovljeno.

KOTIZACIJA 

Cena celoletnega programa je  1.800,00 € z vključenim DDVejem.

Možnosti plačila so:

1.       Z  nakazilom v enkratnem znesku do 15.06.2015 vam pripada 300,00 EUR popusta, v tem primeru je cena programa 1.500,00 €

 

2.       Z nakazilom do 15. 8. 2015 vam pripada 200,00 E popusta, v tem primeru ej cena 1.600,00 EUR

3.       Po tem času je cena 1.800,00 EUR

4.       Nakazilo v  3 obrokih po 610,00 EUR vsak obrok. V tem primeru je cena 1.830,00 E

5.       V 10 obrokih po 190,00 €, z začetkom 1. avgusta 2015 do 1.maja 2015, v tem primeru je cena 1.900,00 

6.        

INFORMACIJE

www.varjakalisnik.si

Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana

E mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   GSM: 041 836 779, vsak delovnik do 16 ure.

PRIJAVA

Najprej se preliminarno prijavite prek  E maila, nato vam pošljemo v podpis dogovor. Vaša prijava je potrjena, ko prejmemo plačilo kotizacije na transakcijski račun pri Abanki Vipa d.d., Slovenska 58, Ljubljana:     IBAN:         SI56 0510 0801 1982 984. ,   REFERENCA: SI00   05-2015. NASLOV PREJEMNIKA: Skrivnosti d.o.o., Tugomerjeva 49, 1000 Ljubljana. KODA NAMENA: OTHR. NAMEN PLAČILA: Institut radosti 2015 - 2016.

Program v celoti vodim Varja Kališnik.   Toplo vabljeni!

 
TANTRA ZA ŽENSKE

 Vabljeni na posebno delavnico: TANTRA ZA ŽENSKE, ki bo v Ljubljani 14. in 15. marca 2015. Na mailu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  zaprosite za vse informacije.  

 
NAJBOLJŠE LETO MOJEGA ŽIVLJENJA

 V petek, 16.01.2015 vas vabim na triurno delavnico

 NAJBOLJŠE LETO MOJEGA ŽIVLJENJA

 Vaš oseben vodič o tem, kako načrtovati najboljše leto

 

Novo leto vedno prinese s sabo poseben ritual razmišljanja o tem, kakšno leto si želimo. Ne glede na to, ali hočemo izboljšati finance, odnose, zdravje ali izgled, vsi si delimo isto namero, želimo si, da bi bilo leto pred nami, najboljše leto našega življenja.

In potem se zgodi življenje, februarja že pozabimo na svoje želje, cilje in namero. V srcu pa vemo, da smo se sposobni stegniti proti tistemu, ki nam nekaj pomeni.  Če pa imate proces, ki vas pelje od tam kjer ste do tja, kamor želite biti, lahko živite življenje, ki vam veliko pomeni. Če imate sistem, s katerim dosežete vaše potenciale, želje in cilje, se življenje popolnoma spremeni.

Sistem, ki vas pelje proti stvarem, ki vam nekaj pomenijo, vam spremeni življenje. Ta sistem je namenjen temu, da bi doživljali občutke sreče, da bi rasli kot oseba, da bi premagovali strahove in imeli vpliv na druge.

Kaj si želite v novem letu? Kaj so vaši cilji, želje, hrepenenja? Kaj so stvari, ki vam nekaj pomenijo? Želje so izjemno pomembne. Brez želj imamo namreč samo realnost in čeprav je realnost pomembna zato, da vemo kje smo, so želje še bolj pomembne zato, ker nam povejo, kje hočemo biti. Zato moramo vedeti, da se želje samo od sebe ne uresničijo in vemo tudi, da se spremeniti ni čisto lahko. Zato obstaja sistem, začne pa se z načrtovanjem. V prvem koraku načrtujemo svoje leto, načrtujemo cilje, ki jih želimo doseči. Vemo tudi da 25% ljudi opusti novoletne resolucije po 1 tednu, 60% pa po 1 mesecu. Povprečen človek ustvari iste novoletne resolucije 10 krat zaporedoma brez uspeha, 70% načrtov podjetij se ne uresniči. Zakaj se to zgodi? 

Zato ker nas niso naučili, kako se načrtujejo cilji in izvajajo koraki, ki nas vodijo k uspehu. Večina ljudi misli, da je dovolj, če na koncu leta zapišejo želje ali cilje in potem mislijo, da je to način, kako bodo ti zapisani cilji sami od sebe poskrbeli zato, da se uresničijo.  To ni dovolj. Ključ doseganja ciljev ali izpolnjevanja želj je proces, v katerem najdemo prave cilje, izdelamo dober načrt izvajanja in ga uporabljamo vsak dan. 

Ko to obvladamo, imamo pot do radosti in veselja.

Vabim vas na delavnico, kjer boste spoznali osnove in zgradbo o tem, kako se načrtuje najboljše leto, in kako se izvajajo koraki. Dobili boste natančna navodila in obsežno pisno gradivo, s pomočjo katerega boste lahko doma v roku največ enega meseca v miru razmislili o tem, kaj si naslednje leto želite doživeti, kakšna oseba postati. In nato ustvarili načrt, ki vas bo podpiral čez celo leto. 

Predstavljajte si, kako se boste počutili, ko vam bo uspelo doseči želje in cilje. Predstavljajte si veselje, ko boste vsak dan vedeli, kaj morate narediti, da stopate po poti proti doseganju ciljev.

Delavnica bo v Ljubljani, 16. 01.2015, med 18 in 21 uro. Cena delavnice vključno s priročnikom je 30,00 Eur. Obvezno se prijavite na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ;  ali pa vsak delovni dan do 17 ure na: 041 836 779. Prijave sprejemamo do 13.01. 2015, oziroma do zapolnitve prostora.

Delavnica je lahko tudi odlično darilo, ki ga lahko poklonite vašim bližnjim. 

 
Zacelimo dušo denarja

Vabim vas na enodnevno delavnico:

Zacelimo dušo denarja

Ki bo v Ljubljani, v torek, 24. Junija od 18. do 21. ure

Duša denarja je provokativni naziv. Vemo, da denar nima duše, ampak jo imamo mi. In mi rabimo denar, mi služimo denar,  mi si želimo denarja, mi potrebujemo denar, mi trošimo denar, zelo smo povezani z vsakim dihom z denarjem, in zato je duša denarja samo fraza, ki nas opozarja, da lahko  denarju podarimo dušo. Lahko celo, da mu podarimo življenje. In to se res dogaja. Ne vem, kako vi, ampak jaz imam ta trenutek toliko stvari, kot jih še nikoli nisem imela in vseeno  sem v strahu, kaj bo jutri in v občutku pomanjkanja. In za to obstaja več razlogov.

Ampak najprej poglejmo zakaj smo denar ustvarili. Denar smo ustvarili zato, da bi imeli vsi vse, kar potrebujemo, saj  smo s pomočjo denarja lažje menjavali stvari. Zdaj pa se denar uporablja za manipulacijo, kontrolo in dominacijo večine ljudi. In čeprav ima danes denar prav ta pridih, je denar nedolžen, to ni naredil on, ampak mi, ljudje. In tudi mi lahko to popravimo.

Denar pripada vsem ljudem. Kaj je tista razlika, da ga nekateri imajo veliko in drugi manj? Enostavnega odgovora na to vprašanje ni, zagotovo pa je pomanjkanje rezultat karme, prepričanj, ki smo jih prevzeli v otroštvu od okolja, lastnih izkušenj in občutka vrednosti o sebi.

Vsak človek nosi ogromno čustvene in mentalne prtljage na tem področju. Vsi smo bili ranjeni glede denarja, in navadno ga zaničujemo, čeprav smo popolnoma odvisni od njega. Krivimo se zato, da ne znamo z njim, da ga ne zaslužimo dovolj, ali pa, da ga preveč zapravljamo... Večina ljudi je ranjena, vsi čutimo, da ni pravično kar se nam dogaja na področju denarja, zmedeni smo, prestrašeni in zaskrbljeni.  Veliko je trpljenja zaradi denarja. Denar predstavlja velik del človeškega življenja, in zelo velik del trpljenja, čeprav o tem skoraj nikoli ne spregovorimo.

Trpljenje pa ne prinese pozitivnih rezultatov. V kulturi do denarja obstaja eno samo trpljenje in ni potrebno, da ga živimo. Poglejmo, kaj so laži o denarju.

Laž pravi, da ima denar moč. Resnica je, da denar nima moči nad nami, ampak smo mi tisti, ki damo denarju moč. Mi damo denarju pomen, vrednost in pomembnost. Nekateri ljudje so denarju dali večjo vrednost kot človeškemu življenju. In čeprav večina ljudi ne verjame v moč denarja, se tako obnašajo. Zaradi problema z denarjem, se bodo odrekli prijateljstvu, zakoni razpadajo zaradi denarja, leta ne bodo govorili z mamo ali očetom zaradi denarja, do smrti se bodo sprli s sorojenci zaradi denarja...  Zaradi denarja smo uničili deževni gozd v Južni Ameriki, zastrupili smo vse reke, zemljo in zrak. Če je vključeno dovolj denarja, bomo pogledali na drugo stran...  

 Druga laž, pa je laž o pomanjkanju. Niti opazili nismo, da smo se iz državljanov spremenili v potrošnike. Državljan je človek, ki je odgovoren za dobro svoje skupnosti, ali  države.  Potrošnik je tisti, ki vzame, potroši ali uniči. Komercializacija našega sveta nas je prepričala, da je skorajda naša služba to, da trošimo vedno več in več. Vedno več stvari imamo, hkrati s tem pa v nas raste občutek, da ni dovolj. Torej je laž o pomanjkanju nezaveden način, kako gledamo na svet, je kot leča, skozi katero gledamo, pa se obenem tega sploh ne zavedamo. V nas je zasajen virus, ki pravi: več kot imamo, bolje se bomo počutili; ni dovolj za vse in vedno bo nekdo, ki bo izvzet. Ta prepričanja nas silijo, da moramo imeti več od vsega in nas zadržujejo, da bi občutili zadovoljstvo izpolnitve. To je laž pomanjkanja, vsi smo v njo ujeti zaradi kulture potrošništva, ki pravi, da če nisi dovolj visok, mlad, lep, zdrav, urejen... nisi vreden in nihče te ne bo imel rad. Imeti moraš nekaj več, da boš dobro. In to več, je večje stanovanje,je  boljši avto, več oblek, več hrane, lepše telo... več tega in več tistega. Ta konstantna tiranska pesem v nas, da ni dovolj, je odgovorna za konstantne občutke strahu, ki nas tako omrtvičijo, da naredimo vse in še več, da bi bili sprejeti in varni, obenem pa si tako sproti dokazujemo, da nismo dovolj vredni in dobri prav taki, kot ta trenutek smo.

Še več o vsem tem pa na delavnici v torek, 24. junija 2014 od 18 do 21 ure v Ljubljani, na Parmovi ulici. Predstavila bom nekaj metod, ki pomagajo zmanjševati strahove na področju denarja in tudi čistili bomo karmo, ki jo imamo z denarjem. Cena tega dogodka je 10,00 EUR, plačljiva na delavnici z gotovino. Prosim pa, da se prijavite na : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali na 041 836 779 vsak delavnik do 16. ure in najkasneje do ponedeljka 23.06.2014. 

 Veselim se dela z vami.

 Varja

 

 
DELAVNICA: Očistimo bolečo karmo!

 DELAVNICA: Očistimo bolečo karmo!

Vabim vas na enkratno delavnico, ki bo v sredo, 11. junija 2014 od 18 do 21 ure v Ljubljani, na Parmovi ulici. Predstavila bom nekaj izjemnih metod, ki nam pomagajo očistiti in odplačati karmo. Cena tega izjemnega dogodka je 10,00 Evrov, plačljiva na delavnici z gotovino. Prosim pa, da se prijavite na : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , ali na 041 836 779 vsak delavnik do 16 ure in najkasneje do ponedeljka 9.06.2014.    

 
DAR HVALEŽNOSTI

Pet žensk, se nas je zmenilo, da bomo darovale dar hvaležnosti. 21. Junija bo prav posebej pomemben in lep dan. Zgodaj zjutraj se bomo dobile na domu Zvezdane Mlakar in obdarovale okoli štirideset srečnic. Udeleženke bomo najprej pogostile z jutranjo kavico in Zvezdana jih bo nagovorila čemu smo namenile ta dan. Naj vam zaupam že zdaj, namenile smo ga notranji in zunanji lepoti. Takoj za Zvezdano bo Tanja Želj udeleženke prijetno pregibala z ogrevalnimi vajami, nadaljevala pa s tibetanskimi vajami. Štafeto bo prevzela Varja Kališnik in udeleženke povedla v ljubezen do sebe, v sprejemanje, hvaležnost, smeh in zabavo. Po tem sledi kosilo, sprehodi po čudoviti naravi. Nato nas prevzame Sanja Gošovič  s Teenlifting načinom, sledi ji Ivica Flis s predavanji o hormonih, končamo z Varjo Kališnik in njenimi plesi notranje boginje.

Vse skupaj bo, verjamem, da boste presenečene – brezplačno. In to je enkraten dogodek, namenile smo ga hvaležnosti in plodnemu letu dela s svojimi strankami. Jeseni se začne nov cikel, tega, ki se zdaj zaključuje, pa je treba zaključiti z daritvijo.   

Če vas zanima, se prosim prijavite, če vas bo sreča obiskala, boste v soboto 21.06.2014, uživale v čudoviti ekipi posebnih žensk, katere del, boste tudi vi. Prijave pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , jaz bom izbrala 10 srečnic.

 

DRAGE ŽENSKE, PODARIMO SI DAN LJUBEZNI!

10.00  Prihod – kava, naravni sokovi, majhen prigrizek

10.30 nagovor Zvezdane Mlakar.

11.00 Tanja Želj – Tibetanci

11.30 Varja Kališnik:  notranja lepota – ljubezen do sebe, vaje in teorija

13.00 -15.00 Kosilo, sprehodi v naravi

15.00 -16.00 Teenlifting

16.00-17.00 Ivica Flis – hormoni

17.00 – Ples notranje boginje in zabava

 
PETKOVA MEDITACIJA: Razstrupljanje negativnih aspektov ženske energije

 

Meditacija bo v Ljubljani v petek 15. februarja od 18. do 20. ure

 

 

Tokratna petkova meditacija je namenjena razstrupljanju negativnih aspektov povezanih z žensko energijo. S pomočjo te meditacije se bomo očistili toksičnih misli, prepričanj, spominov in čustev iz preteklosti, ki so ostali zaradi negativnih in travmatičnih izkušenj z ženskami.

Razdor med moškimi in ženskami se je zgodil pred tisočletji in še vedno se dogaja znotraj psihe vsakega človeka in tudi v njegovih odnosih. V naš DNK je globoko vtisnjeno nezaupanje in neravnovesje, oboje povzroča, da vse to postane naša boleča prihodnost. Boleči spomini, tako zavestni, kot podzavestni ustvarjajo resna negativna vedenja in občutke zamer, jeze, besa, sovraštva, ljubosumja, zapuščenosti, izdaje in žrtve. Nevtralizirali bomo boleče spomine in čustva, povezane z ženskami in z žensko energijo, ki jo večina žensk zatira.

V tej meditaciji bomo nevtralizirali boleče spomine in čustva v povezavi z ženskami in žensko energijo. Sprostili bomo na plano vse vaše ženske kakovosti kot so lepota, intuicija, kreativnost, sprejemanje, in percepcija nevidnega in neznanega. Razstrupili odnose z ženskami vašega življenja kot so mama, hči, sestra, žena, ljubica, punca, prijateljica, učiteljica, direktorica, šefica…  

Energija ima vzorce in en vzorec lahko poimenujemo moški, drugi vzorec pa imenujemo ženski. Vsi ljudje, ne glede na spol imamo moški in ženski aspekt. Vsak posameznik ima notranjo žensko, svoj feminilni aspekt, ki je povezan z desnimi možgani. Ta energija je sprejemljiva, odprta in se dobro počuti v neznanem. Ženka energija uživa misterijoznost, duhovnost, je prilagodljiva.  Vesela je, ko se premika s tokom. Iz te sprejemljivosti se rodi inspiracija, kreativnost, intuicija. Ženska energija se izraža preko srca in čustev in zaznava tenkočutne energije, ki umu niso znane. Idealno bi bilo, da bi vsak človek imel zdrav in odrasel moški in ženski notranji aspekt, ki bi delovala skupaj kot enakopravna partnerja.

 Najprej vas bom vodila, da se sprostite in si predstavljate oblike in barve, ki ustvarijo varen energetski prostor v in okoli vašega telesa. To vzbudi stanje, kjer imate dostop do vaše podzavesti in potem vam bom dala ukaze, ki jih boste ponavljali in ti dajejo vašemu telesu navodila da se razstrupi. Dala vam bom seznam žensko moških kot so mama, hči, sestra, žena, ljubica, punca, prijateljica, učiteljica, direktorica, šefica… in ponavljate te ukaze tudi, če nimate takega razmerja v tem življenju. Mi čistimo naš DNA in seveda s tem tudi nivo naših prednikov. Tudi če niste poročeni, ampak vaša mama ali babica sta bili in morda nezavestno nosite boleče spomine, ki uničujejo vaš vzorec razmerja. Z ukazi, ki jih boste ponavljali, vas bom vodila, da dihate na poseben način, ki bo pomagal premikati energijo, ki smo jo dvignili in to dihanje bo potisnilo v center telesa energijo, ki jo hočemo spustiti, jo dvignilo po hrbtenici in ven z dihanjem. Ko bomo končali opuščanje toksičnosti skozi dihanje, vas bom vodila da boste to  toksično energijo spremenili v čisto, brezpogojno ljubezen in v sočutje.

To je potentna meditacija, terapevtska metoda, in udeleženci, ki so jo že izvajali, pravijo, da se je njihov naboj glede žensk  v njih sprostil in zmehčal. Posledica je boljša komunikacija.

Meditacijo vodim Varja Kališnik.

 

Prispevek je 10,00 EUR plačilo izvršite v gotovini ob prihodu.

 

Zaradi omejitve prostora vas vljudno prosimo, da se predhodno prijavite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa svojo udeležbo sporočite vsak delovnik do 15 ure na 041 836 779.

 

Prijave sprejemamo do četrtka 14.01.2013, oziroma do zapolnitve.   

                                  

Vljudno vabljeni.

 

 

 
«ZačetekPrejšnja12NaslednjaKonec»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani