DOMOV
AUM MEDITACIJA 9. november
Petek, 21 September 2012 01:00

 

 Sezona AUM meditacij je spet tukaj! Začnemo 5. oktobra.
 
 

Vabimo vas na dvo in pol urno bioenergetsko vajo

 

AUM MEDITACIJA
Ki bo v Ljubljani v petek 9. novembra, od 18. do 21. ure
Če se počutite napeti, prestrašeni, jezni, nesrečni, frustrirani … Obstajajo rešitve.
Ponujamo vam eno od teh, dvo in pol urno metodo sproščanja in opuščanja neprijetnih občutkov in napetosti - Aum meditacijo.
Aum meditacija je terapevtska metoda. To je dvo in pol urna bioenergetska vaja, s pomočjo katere pridemo v stik z določenim čustvom in ga sprostimo. Aum je čustvena metoda, pomeni, da jo izvajamo aktivno, pomaga prebuditi našo energijo. To je najmočnejša metoda, s katero v nekaj urah dosežemo pretok energije.
Gibanje, dihanje, jok, smeh, ples, vibracija, krik, meditacija, vse to so elementi te metode in vsi ti elementi v človeku prebudijo novo živost, svežo senzitivnost, našo naravno izražanje, sok življenja, skratka čisto radost. 
Že v rani mladosti nas socialne, moralne in družbene norme prisilijo, da zadržujemo čustva v sebi in  jih tako nenehno kontroliramo. Naša telesa postanejo napeta zaradi napora, s katerim v sebi zadržujemo vse svoje odzive. Na ta način pohabimo našo naravno energijo - naša čustva in postanemo mrtvi, prazni. S to metodo, z Aum meditacijo ponovno odkrijemo svoja čustva in živost, saj se ponovno združimo s telesom. Zaznamo energijo telesa, njegov sok. Postanemo vitalni,
Ta proces ima 12 stopenj in je terapevtski proces. Udeleženci se premikajo skozi dvanajst različnih občutij, od jeze, strahu, žalosti, veselja, smeha …. Cel spekter čustev se postavili na plano, vendar ne na racionalen način, ne skozi govorjenje, pač pa samo na čustven način, skozi čustveno izražanje.
Vsaka stopnja traja 10 minut in v vsaki stopnji udeleženec izrazi določeno čustvo in če ga ne čuti, ga zaigra. Ta meditacija je način, s katerim delamo na odnosih, zato izražamo vedno tako, da imamo pred seboj človeka, smo v paru. Ko udeleženec komunicira s tem čustvom, hkrati opazuje svoje reakcije, opazuje, kaj se znotraj njega dogaja, ko izraža neko čustvo.
Udeleženec stopa skozi 13 vrat, od pekla, preko odpuščanja do raja, v valovanje energije, v porast energije, do nore hiše, v svobodo, iz te v jok, potem v smeh, skozi center kozmosa v ples ljubimcev.
 • Vrata – pekel. Vso svojo negativnost povlečejo v zavedanje, vse frustracije, jezo, bes, uporabljajo besedo ne, in vse, kar jim pride na pamet. Ta stopnja udeležencu omogoči  izraziti svoj NE, kar jim kasneje ponudi prostor, da svobodno izrazijo Da. V tej stopnji izkušajo svojo moč. 
 • Vrata – odpuščanje. Tu odprejo srce in se opravičijo, če so koga prizadeli 
 • Vrata – raj. Energijo obrnejo v ljubezen. Izrazijo naklonjenost in se povežejo z zdravilno energijo ljubezni.
 • Vrata – valovanje. Bioenergetska vaja, s katero dvignejo nivo energije. Udeleženec spozna, da ima bistveno več energije, kot si naš um lahko sploh predstavlja.
 • Vrata – rast energije kundalini.
 • Vrata – nora hiša. Ko zavestno sprostite svojo norost, postanete zdravi in normalni. To je katarza. Katarza je grška beseda, pomeni da ponoriš, kar je enako temu, da sprostiš zatrte energije in to je očiščevalni proces. Ko so stare zatrte energije očiščene, postanete bolj živi in v stiku s svojimi čustvi.
 • Vrata – svoboda. V teh vratih udeleženci praznujejo svoje življenje.
 • Vrata – jok. Dovolijo si jokati.
 • Vrata- smeh. Preklopijo energijo v smeh.
 • Vrata – ples ljubimcev
 • Vrata – center kozmosa
 • Vrata – čudenje. Povezujejo se s svojo notranjostjo.
 • Vrata – namaste.
Metodo vodim Varja Kališnik.
Prispevek je 20,00 evrov, plačilo izvršite v gotovini ob prihodu.
Prijave sprejemamo do četrtka 08.11.2012, oziroma do zapolnitve.
Vljudno vabljeni.
 
VARJA
VARJINA SPOROČILA
KNJIGE
ČLANKI
PRIJAVA NA NOVICE
POVEZAVE

© Skrivnosti d.o.o. oblikovanje Nina Rupel
izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.
Kazalo strani